Bloemisterijstraat 23 - 8340 Sijsele
T 050 50 08 31
Ssangyong Torres

Damme Motors

Erkende carrosserie

Het kan iedereen overkomen: het ene moment rijdt u zorgeloos in uw Ssang Yong en even later zit u met de gevolgen van een aanrijding. Eenmaal van de schrik bekomen, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer verder. Gelukkig is er de Ssang Yong-dealer. Deze verleent bij schade een maximum aan service en koppelt daaraan een unieke garantie: de Ssang Yong-merkgarantie op schadeherstel.

Volgens fabrieksspecificaties
Ook voor schadeherstel is de Ssang Yong-dealer het aangewezen adres. Zijn gereedschap, testapparatuur en fabrieksgegevens zijn voor uw Ssang Yong onontbeerlijk voor correct schadeherstel. De dealer ziet erop toe dat airbags, gordelspanners en andere specialistische onderdelen exact volgens de fabrieksspecificaties worden vervangen. Deze onderdelen zijn namelijk van vitaal belang voor de veiligheidsconstructie van een auto. En door training is de Ssang Yong-dealer altijd op de hoogte van de jongste ontwikkelingen wat betreft nieuwe technieken en toepassingen.

Schade?
Dan is uw Ssang Yong-dealer gegarandeerd hét adres voor correct en voordelig schadeherstel. Bovendien blijft de fabrieksgarantie van uw Ssang Yong onverminderd van kracht!