Bloemisterijstraat 23 - 8340 Sijsele
T 050 50 08 31
Ssangyong Torres

Damme Motors

Onderdelen

Onderdelen

Originele onderdelen en accessoires 
Met originele Suzuki-onderdelen en -accessoires bent u verzekerd van pasvorm en kwaliteit. Immers, deze delen zijn speciaal

voor uw auto vervaardigd en voldoen aan de strenge Suzuki-kwaliteitsnorm. Ze zijn verkrijgbaar bij iedere Suzuki-dealer. Door het gebruik van originele Suzuki-onderdelen en -accessoires blijft de functionaliteit en betrouwbaarheid van uw auto gewaarborgd. 

Voor originele Suzuki-onderdelen en -accessoires geldt een garantietermijn van 12 maanden na aankoop. De garantietermijn op uitlaten en accu's is zelfs 24 maanden. Uitgezonderd zijn pakkingen, keerringen en O-ringen, hierop wordt geen garantie verleend. Vraag uw Suzuki-dealer naar de overige voorwaarden. 

Let op! 
In de handel worden veel onderdelen en accessoires aangeboden die niet door Suzuki geproduceerd zijn of aanbevolen worden. Montage van deze delen kan het functioneren van uw auto nadelig beinvloeden of er zelfs schade aan veroorzaken. Voor schade en/of defecten die zijn ontstaan door niet-originele Suzuki-onderdelen en -accessoires is Suzuki niet verantwoordelijk.